Over ons

Ons doel is om je een behandeling te geven die specifiek bij jou past. Met als resultaat een stralende lach die je graag laat zien! Wij zijn een enthousiast en deskundig team en vinden persoonlijke aandacht voor jou erg belangrijk. Wij werken met moderne materialen en technieken. Voor iedere patiënt stellen we een individueel behandelplan op.

De Praktijk

De praktijk ligt aan Haven 6, aan de rand van het centrum van Lisse. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur; neem wel een blauwe parkeerschijf mee. De praktijk ligt centraal ten opzichte van middelbare scholen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

De praktijk heeft drie handelstoelen en een aparte consultkamer. Deze wordt gebruikt bij de eerste kennismaking, het bespreken van het behandelplan en bij situaties waarin extra privacy gewenst is.

Je wordt behandeld door een team bestaande uit één orthodontist, vijf assistentes, twee receptionistes en een secretaresse. Dit betekent dat je altijd door de dezelfde orthodontist wordt behandeld, die jou dus persoonlijk kent.

Nieuwe impuls

Omdat wij je graag in een ruime en moderne omgeving willen behandelen, zal de praktijk in 2022 verhuizen van de eerste verdieping naar de begane grond op dezelfde locatie. Zo kunnen wij je in een frisse en nieuwe praktijk ontvangen waarin voldoende ruimte is voor privacy. Een praktijk die ruimschoots aan alle kwaliteitseisen van de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten (NVvO) voldoet én aan de strenge hygiëne eisen zoals beschreven in de de Wet Infectie Preventie (WIP).